OBAVJEŠTENJE UČESNICIMA EDS-a 2017 – MOSTAR


OBAVJEŠTENJE UČESNICIMA EDS-a 2017 – MOSTAR

Poštovani stipendisti,

Obavještavamo vas da se na druženje i edukaciju stipendista Fonda ''Bošnjaci'' i stipendista Rijaseta IZ-e u BiH (EDS 2017 - MOSTAR), koje će se održati u Studentskom hotelu u Mostaru, u vremenu od 04. do 06. augusta 2017. godine, prijavilo 123 učesnika od čega su 96 stipendisti Fonda i 27 stipendisti Rijaseta IZ-e u BiH.

S tim u vezi obavještavamo vas da je akreditiranje i smještaj učesnika EDS-a u Studentski hotel planiran u petak, 04. augusta u vremenu od 10:00 do 20:00 sati. Molimo da prilikom dolaska i smještaja u hotel preuzmete vaše akreditacije od sekretara Fonda. Nakon preuzimanja akreditacije i smještaja raspoloživo vrijeme od 10:00 do 20:00 sati možete provesti u gradu, hotelu ili na način kako vama odgovara. U 20:30 sati predviđeno je predstavljanje učesnika i detaljno upoznavanje sa planom EDS-a.

U subotu, 05. augusta planirano je otvaranje EDS-a i jedno predavanje nakon čega je planiran izlet i obilazak Počitelja, Stoca i Blagaja.
U večernjim satima biće upriličeno zajedničko druženje.

U nedjelju, 06. augusta u prijepodnevnim satima planirali smo tri predavanja, a nakon toga posjetu Šehidskom mezarju i Starom mostu u Mostaru.
Nakon ručka predviđen je povratak kući.

Napominjemo da u petak, 04. augusta nisu obezbjeđeni obroci.
U subotu su obezbjeđeni doručak, ručak i večera, a u nedjelju doručak i ručak.

Molimo da, ukoliko budete putovali autobusom ili vozom, sačuvate vašu kartu radi nadoknade putnih troškova.

Nadamo se da će se naš trud isplatiti i da ćemo ispuniti vaša očekivanja.

S poštovanjem,